SFO

Velkommen til Sct. Norberts Skoles SFO

Sct. Norberts Skoles SFO tilbyder børn fra 0. – 4. klasse aktiviteter før og efter skoletid.
Vi er pt. 170 børn i det daglige og fra april-juni støder førskolebørnene til.

Sct. Norberts Skolefritidsordning (SFO) er et tilbud til børnene fra kl. 6:30-8:00 samt fra kl. 12:05-17:00 mandag til torsdag og kl. 6:30-8:00 samt fra kl. 12:05-16:30 fredag
SFO´en fungerer med Væksthuset som daglig base. Derudover tilbyder vi aktiviteter i Mariahuset, værkstedet, systuen, oasen, hallen, udeområderne, skolens faciliteter og ”ud af huset ”-aktiviteter. Nogle af tilbuddene er fx yoga, musik og drama.

Hver dag tilbyder vi eftermiddagsmad kl. 14.00 i skolegården. Eftermiddagsmaden ses som et mellemmåltid, hvor der bl.a. serveres frugt, grønt og brød.

Vi orienterer løbene børnene om kommende aktiviteter og nyheder.

For at give de bedste rammer for børnenes hverdag, har vi fokus på, at både børn, forældre og personalet fungerer socialt. I arbejdet lægger vi stor vægt på sammenhold i både adfærd og sprog, og vægter tæt dialog med forældre og skole, så børnenes individuelle og sociale trivsel varetages som led i et aktivt samarbejde.

På Sct. Norberts Skole er der tradition for et åbent og aktivt forældresamarbejde og det gælder naturligvis også for SFO’en. I er altid velkomne til at komme ind til en snak om stort og småt.

Vores telefonnummer er: SFO, Væksthuset: 76 40 09 29. Derudover kan man også sende os en besked via Tabulex.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!