Ledige stillinger

SCT. NORBERTS SKOLE i Vejle søger en fuldtidspædagog pr. 1. august 2023

På Sct. Norberts Skole søger vi en dygtig og dedikeret pædagog til SFO og skolepædagog i indskolingen.

Vi forventer, at du er brænder for at være sammen med børn, og at du vægter relations arbejde højt.

Vi kan tilbyde en kollegagruppe med et højt fagligt engagement, en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og en god blanding af nye og erfarne medarbejdere, en engageret forældregruppe og skønne og velmotiverede børn.

Om dig
✓ Du er igangsætter, initiativrig og kan arbejde selvstændigt
✓ Du ser samarbejde som en merværdi i dit arbejde, og du kan lide at udvikle dig i samspil med andre
✓ Du har et anerkendende børnesyn og tror på, at alle børn gør det bedste de kan
✓ Du evner at grine, reflektere og sprede arbejdsglæde
✓ Du er stabil, fleksibel og tager ejerskab over Sct. Norberts Skoles værdier

Sct. Norberts Skole er en moderne og katolsk-kristen privatskole i hjertet af Vejle. Vi er ca. 525 børn på skolen, og omkring 135 børn i SFO. Vi er en traditionsrig, der har tilbudt undervisning og dannelse til Vejle og omegns børn og unge i mere end 100 år. Et positivt livssyn med hjertet på rette sted kendetegner os.

En god omgangstone, båret af tryghed og nærvær, går hånd i hånd med faglige forventninger og et højt ambitionsniveau. Vi tror på den gensidige faglige inspiration samt effekten af gode arbejdsvaner.

Gå på opdagelse på www.sct-norberts-skole.dk og få indtryk af vores fantastiske dagligdag sammen med 525 glade og videbegærlige elever samt en dedikeret og dygtig medarbejdergruppe. Du er også velkommen til at besøge os.

Ansættelsen er en fast stilling fra 1. august 2023. Løn i henhold til gældende overenskomst.
Vi glæder os til at høre fra dig: Ansøgning vedlagt cv og eksamensbevis samt øvrige relevante bilag sendes til ”Skoleleder”  send ansøgning 
Ansøgningsfrist er onsdag den 17. maj 2023. Samtaler foregår tirsdag den 23. maj 2023.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Dorte Svane Peschardt, mobil 60236201, mail dsp@snsvejle.dk
Sct. Norberts Skole, Blegbanken 1 B, 7100 Vejle

 

Persondatapolitik
Sct. Norberts Skole overholder regler og vilkår omkring persondata.
Her kan du se hvordan vi behandler dine personoplysninger

 

Sct. Norberts Børnehus søger én pædagog til vores vuggestue samt én pædagog til vores børnehave med tiltrædelse 1. august 2023. Begge stillinger er faste stillinger med mulighed for op til 37 timer.

Vi søger dig, der er uddannet pædagog og sætter den pædagogiske faglighed og barre højt. Vi søger dig der kan have mange bolde i luften, er dedikeret og smilende mens du arbejder bevidst og målrettet med at skabe pædagogiske læringsmiljøer og rammer for et rigt børneliv.

Du er stærk i relations arbejdet og bevidst om egne nonverbale signaler. Du kan balancere mellem struktur/genkendelighed og skabe rammerne for sprudlende og energiske aktiviteter.

Vi kan tilbyde en kollegagruppe med højt fagligt engagement, en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og en god blanding af nye og erfarne medarbejdere. Vi vægter et godt kollegaskab hvor gensidig respekt, kollegial sparring, humor og en nysgerrig tilgang til hinanden er bærende værdier.

Om dig

  • Du er igangsætter initiativrig og kan arbejde selvstændigt
  • Du ser samarbejde som en merværdi i dit arbejde og du kan lide at udvikle dig i samspil med andre.
  • Du har et anererkendende børnesyn og tror på at alle gør det bedste de kan.
  • Du evner at grine, reflektere og sprede arbejdsglæde
  • Du er stabil, fleksibel og tager ejerskab for Sct. Norberts værdier.

Børnehuset er en del af den samlede organisation Sct. Norberts Skole & Børnehus. Sct. Norberts Skole er en moderne og katolsk-kristen privatskole i hjertet af Vejle. Vi er ca. 525 elever på skolen, 72 børnehavebørn og 22 vuggestuebørn. Vi er en traditionsrig skole, der har tilbudt undervisning, dannelse og udvikling til Vejle og omegns børn og unge i mere end 100 år. Et positivt livssyn med hjertet på rette sted kendetegner os.

Gå gerne på opdagelse på www.sct-norberts-skole.dk og få et indtryk af vores fantastiske hverdag sammen med glade og nysgerrige børn samt en dygtig og dedikeret medarbejdergruppe. Du er også velkommen til at besøge os.

Ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis samt øvrige relevante bilag sendes sikkert via sikkermail.snsvejle.dk vælg Børnehuset ansøgninger. Løn i henhold til gældende overenskomst

Ansøgningsfrist er onsdag den 31. maj. Samtaler foregår den 8. juni 2023.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Børnehusleder Gitte Pors, mobil 50560159 eller mail gpe@snsvejle.dk

send ansøgning vælg “Børnehuset ansøgninger”
(mail og dokumenter sendes krypteret)

 

Persondatapolitik
Sct. Norberts skole overholder regler og vilkår omkring persondata.

Her kan du se hvordan vi behandler dine person oplysninger