Børnehus

Sct. Norberts Børnehus er en privat børneinstitution med vuggestue og børnehave i samme bygning ikke langt fra Sct. Norberts Skole. Børnehuset har plads til 22 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

I Sct. Norberts Børnehus har vi fokus på det hele barn og alle barnets potentialer og kompetencer. Vi tilgodeser alle børns alsidige udvikling og giver barnet mulighed for at være medskaber af egen læring.

Det tværgående mål for alle temaerne, er at: ”Læringsmiljøet understøtter og drager omsorg for alle børns dannelse, læring, trivsel og udvikling i et fællesskab, hvor alle børn er betydningsfulde”.

Når børnene skifter fra vuggestue til børnehave, eller fra børnehave til skole, sker det i en glidende overgang, hvor børnene bliver indsluset stille og roligt. Børn kan være sensitive, hvis de oplever voldsomme skift i hverdagen og tab af deres primære voksne. I Sct. Norberts Børnehus skaber vi en tryg transition i børnenes liv, ved at før-børnehavebørnene indgår få timer i børnehaven inden de rigtigt bliver børnehavebørn, og fra børnehave til skole går de i førskole.

Børnehuset byder alle interesserede velkommen til en rundvisning. Kontakt blot børnehuset, via kontaktformularen til højre, for en aftale.

 

Kontakt børnehus

Ring til Børnehus:  75 82 91 73