Kantinen

Sunde kostvaner hos vores elever

Sct. Norberts skole har en sund kostpolitik med det mål at skabe sunde kostvaner hos vores elever. Sunde børn har meget lettere ved at koncentrere sig. De udstråler en masse energi i timerne og har det godt også i frikvarterne.

Vi serverer altid masser af frugt og grønt til eleverne. Hver dag kan der vælges mellem forskellige salater, og der er som regel udskåret frugt samt grøntsagsstave, som eleverne kan forsyne sig med.

Vi kan også anbefale vores automat, hvori der kan købes diverse mælkeprodukter, pølsehorn og minipizzaer. Kantinekortet kan også anvendes dér.

Husk:

Samtalen om sund mad starter i hjemmet

Alle initiativer her på skolen til trods, der er intet så vigtigt som et solidt morgenmåltid!

Spørgsmål vedr. kantinen og kantinekortet rettes til viceskoleleder Morten Hvass, 28702175